Hej Tobias!

När började du här och vad gjorde du innan du började hos oss på NorthPop?
Jag började arbeta för NorthPop under hösten 2018. Innan studerade jag till dietist på universitetet, vilket jag även gör fortfarande.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom NorthPop?
Mina arbetsuppgifter består av att informera och bjuda in deltagare till NorthPop, samt att köra runt och inhämta prover till studien på olika Barnavårdscentraler runt om i Umeå och kranskommuner.

Vad är din bakgrund? Något speciellt intresse i NorthPop?
Jag hörde talas om NorthPop när jag gjorde mina fältstudier på pediatrikavdelningen. Det som fångade mitt intresse var att de bl.a. undersöker hur kostvanor kan förändra hälsan hos barn. Det tycker jag är väldigt spännande eftersom jag studerar till dietist och det är något som jag kan komma i kontakt med i min framtida yrkesroll.

Hur skulle du beskriva dig själv?
Glad och skojfrisk kille från Blekinge med stort intresse för mat och träning.