Hej Samuel!

När började du här och vad gjorde du innan du började hos oss på NorthPop?

Jag började arbeta hos NorthPop i mars 2022 och kombinerar mitt arbete med studier i idrottsmedicin.

Vad arbetar du med inom NorthPop?

Jag arbetar främst med informera och registrera nya deltagare. Utöver det hjälper jag till med hanteringen av prover och provtagningskit samt bemöter frågor och funderingar som finns hos våra NorthPop deltagare.

När jag är ledig… 

Spenderar jag mycket tid med min flickvän och hund. Jag har också ett stort intresse för idrott och fysisk aktivitet vilket gör att tiden oftast spenderas på gymmet eller ute i naturen. Idrottsforskning är också ett intresse som jag gärna lägger tid på utanför jobbet.

Samuel komprimerad i en mening skulle bli…

Driven, nyfiken och hjälpsam